The Dish: Salah Faham Bercakap

faham

“Saya mempunyai masalah apabila saya tidak merasa cukup terlibat,” kata Terrell Owens minggu ini. “Saya tahu saya boleh membuat perbezaan. Bukan saya sombong. Saya hanya tahu apa yang saya bawa ke meja.”

Dalam berita berkaitan:

“Saya  download malaysia mega888 on here !! tidak faham tentang keriuhan itu,” kata Wakil Mark Foley (R-Fla). “Saya mendapati anak-anak muda senang dan sedap. Bukan saya yang sesat. Saya hanya tahu apa yang saya bawa ke meja.”

“Saya yakin negara ini bertindak balas secara berlebihan,” kata Speaker Dewan Dennis Hastert. “Ya, saya mungkin tahu tentang masalah dalam program halaman kongres, dan ya saya tidak mahu ada yang mengetahuinya. Itu bukan saya yang curang. Saya hanya tahu apa yang saya bawa ke meja. Yang lebih disukai ramai dengan bratwurst.”

“Saya rasa sekatan terhadap Korea Utara tidak boleh dilakukan,” kata pemimpin Korea Utara, Kim Jong-Il. “Saya mahu memiliki bom nuklear dan studio Hollywood. Itu bukan saya menjadi megalomaniacal. Saya hanya tahu apa yang saya bawa ke meja. Yang tidak ada tempat berhampiran salinan Dr. Strangelove orang terus menghantar saya.”

“Saya tidak mengerti mengapa semua orang begitu prihatin,” kata Madonna. “Saya mengadopsi bayi Afrika berusia satu tahun dan menariknya keluar dari negaranya untuk dijangkiti dan digerakkan oleh paparazzi sepanjang hidupnya, dan mungkin diindoktrinasi ke Kabala atau Scientology atau sesuatu. Itu bukan saya sombong atau narsis. Saya hanya tahu apa yang saya bawa ke emporium dildo berpakaian kulit. ”

“Saya yakin payudara saya kelihatan lebih baik sekarang,” kata Tara Reid. “Saya telah memperbaikinya setelah waktu itu ketika tali pakaian saya jatuh dan semua orang melihat betapa menjijikkan pembedahan plastik saya. Itu bukan saya yang tidak sah dan tidak penting. Saya hanya tahu apa yang saya bawa ke siaran akhbar.”

Dan kemudian ada dua. Pasukan mana yang anda lebih suka, Indianapolis atau Chicago? Adakah itu pertandingan Super Bowl yang anda harapkan pada bulan Februari?

BoDog Bookmakers, BoDog.ws: The Bears kelihatan hebat sekarang. Hanya satu pasukan yang memecahkan kekalahan tujuh mata menentang pertahanan Chicago yang mantap, dan mereka akan melakukan penutupan kedua mereka musim ini, jika Griese berminyak tidak terlambat menentang Buffalo. Walau apa pun, dengan jadual mereka yang cukup selesa, kami mengharapkan Bears menjalankan rentak mereka lebih lama. Dengan Indianapolis berjuang untuk mengalahkan Tennessee pada hari Ahad, kami tidak dapat memberi mereka penghargaan awal dan berharap dapat melihat mereka di Super Bowl; pastinya Colts dapat menjaringkan mata, tetapi mereka belum membuktikan bahawa mereka lebih dari sekadar pasukan musim biasa.

Manakah pasukan tanpa kemenangan terburuk di NFL? Tennessee, Oakland, Detroit atau Tampa Bay?

BDB, BoDog.ws: Oakland dan Tennessee harus berjuang untuk tempat terburuk sekarang, dengan Oakland sedikit kelebihan. Dan dengan Randy Moss berpuas hati dengan 136 meter dalam empat perlawanan, kami bimbang sesuatu selain buah dan jus dicampurkan dalam smoothie di kedai jusnya di Virginia Barat.

Adakah anda fikir pasukan seperti Louisville Cardinals mempunyai tembakan yang sah pada permainan tajuk BCS? Lebih sah daripada, katakanlah, pasukan satu kerugian seperti Tennessee atau California?

BDB, BoDog.ws: Louisville kini berada di kedudukan ke-7 dalam pemilihan, dan rekod mereka yang tidak terkalahkan pastinya kelihatan bagus. Mereka juga mempunyai jadual yang sangat selesa, dengan satu-satunya masalah adalah West Virginia pada Minggu 8. Walaupun satu perlawanan dapat mengubah arus dalam pemilihan, sekarang mereka kelihatan lebih baik daripada Tennessee atau California, terutama kerana mereka telah mengalahkan mereka lawan dengan margin 18 mata atau lebih besar.

Seperti apa kekalahan New York Yankees dari segi oddsmaker? Hasil positif atau negatif? Apa pendapat anda mengenai kegagalan keenam berturut-turut Yankees?

BDB, BoDog.ws: Kami menjangkakan akan mendapat sedikit sokongan untuk Detroit, tetapi orang ramai masih menyokong Yankees, dan kerugian Yankees pada amnya selalu baik untuk buku. Orang mesti mula bertanya-tanya apakah mesin tunai ini sudah terlalu tua untuk permainan ini: enam pemain dalam senarai yang lahir pada tahun 1960-an dan hanya empat yang lahir pada tahun 1980-an. Mereka mungkin kelihatan tidak terkalahkan di atas kertas, tetapi mereka jauh dari itu. Sudah waktunya untuk mengubah geladak di New York, atau mula bersorak untuk Mets.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *