Bermain Loteri Vermont

Bermain Loteri Vermont

Loteri Vermont menyediakan pelbagai jenis permainan termasuk permainan calar dan permainan lukisan, memberikan keseronokan untuk setiap pemain loteri. Tidak kira permainan loteri Vermont yang anda pilih untuk bermain, anda pasti akan berseronok. Walaupun anda tidak memenangi jackpot, bermain loteri Vermont boleh menjadi sangat menyeronokkan dan mengujakan. Permainan loteri Vermont yang paling popular dan paling menguntungkan ialah loteri Powerball. Ia adalah permainan lukisan, dan ia membayar jackpot terbesar daripada mana-mana permainan loteri Vermont pragmatic demo indonesia.

Cara Bermain Loteri Vermont Powerball

Loteri Powerball melibatkan memilih lima nombor antara satu hingga lima puluh lima dan satu nombor lotto Powerball antara satu dan empat puluh dua. Jika anda memadankan kesemua enam nombor, anda memenangi jackpot. Anda juga boleh memainkan pilihan ‘Power Play’ bola Kuasa. Kos tambahan satu dolar untuk memainkan ciri ini, tetapi jika anda memenangi sebarang hadiah selain jackpot, hadiah didarabkan dengan lima.

Permainan Loteri Vermont yang lain

Vermont bukan sahaja menawarkan Loteri Powerball, ia juga menawarkan permainan Megabucks Tri-State, yang turut dimainkan di Maine dan New-Hampshire. Untuk bermain permainan Megabucks Tri-State anda hanya memilih enam nombor daripada medan empat puluh dua nombor. Enam nombor pemenang dipilih dan nombor bonus tambahan dikeluarkan yang meningkatkan peluang anda untuk menang. Memadankan hanya dua nombor dan nombor bonus menghasilkan hadiah wang tunai. Keputusan Megabucks Tri-State diumumkan pada hari Rabu dan Sabtu malam pada 7:59 p.m.

Permainan Menang Segera Loteri Vermont

Vermont juga mempunyai pelbagai permainan segera yang menghasilkan hadiah sehingga $200,000 untuk memenuhi keinginan anda untuk menang serta-merta. Jika anda sedang mencari keputusan loteri Vermont serta-merta, anda boleh bermain permainan scratch off Vermont. Permainan ini menyeronokkan dan mudah dimainkan dan membolehkan anda menang di tempat! Terdapat pelbagai permainan gores segera yang berbeza untuk dipilih, setiap satu dengan tema dan gaya tersendiri untuk membuatkan anda berminat dan berseronok!

Beli Tiket Loteri Vermont

Loteri Vermont telah wujud sejak 1978, menyediakan permainan loteri yang menarik selama 30 tahun. Loteri Vermont mengekalkan tapak web di mana pemain boleh menyemak keputusan loteri semasa dan mereka yang ingin membeli tiket loteri akan mencari lokasi peruncit loteri di seluruh negeri. Pada masa ini Vermont tidak menjual tiket loteri dalam talian tetapi itu mungkin berubah dalam masa terdekat. Vermont dan beberapa negeri lain sedang mempertimbangkan kemungkinan membenarkan peminat lotto bermain loteri dalam talian. Loteri yang telah melaksanakan tiket loteri dalam talian telah melaporkan peningkatan serta-merta dalam jualan tiket.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *